Vaxholm

Vattenläcka på Rindö, läckan lagad

Rapporterat: 06-03-2017 kl. 09:07
Plats: Rindö
Status: Arbete avslutat

Uppdatering kl 18:20

Läckan är nu lagad och samtliga abonnenter har fått tillbaka vattnet. Återställning av mark kommer att ske under tisdagen.

Efter arbetet 

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i kranen i ca 15 minuter eller tills missfärgningen försvinner. 

Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

Uppdatering 14:50 Tappställe uppsatt på Rindövägen 14

Arbetet med läckan fortsätter och vattnet har stängs av. Ett tappställe där du kan hämta dricksvatten har satts upp på Rindövägen 14.


Uppdatering 10:30

Vattenläckan är konstaterad och reparationsarbete kommer att påbörjas inom någon timme. Vattnet kommer att stängas av vid Rindövägen 115 och österut. Tappa gärna upp vatten i förväg för eget bruk.

Tack för visad förståelse!

SMS-utskick

Ett sms har skickats till berörda hushåll. Om du inte får sms från oss kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera /ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten


En eventuell vattenläcka har upptäckts på Rindö. Servicepersonal är på väg för att undersöka saken.