Vallentuna

Vattenläcka Vallentuna

Rapporterat: 08-02-2023 kl. 20:37
Plats: Sörgården Vallentuna
Status: Arbete pågår

Uppdatering 2023-02-08 kl 22:30

Vattenläckan är nu lokaliserad och avstängd. Endast en abonnent är nu berörd av vattenavstängning. Övriga abonnenter ska ha fått tillbaka. Reparationsarbetet kommer att genomföras under morgondagen.

2023-02-08 kl 20:00

Vi har en större vattenläcka i Vallentuna vid Sörgården vilket gör att vattentrycket i centrala Vallentuna kan vara påverkat. Arbete med lokalisering av vattenläckan pågår.

Vi återkommer när vi lokaliserat läckan med uppgift om tappställen.

Vi beklagar eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten