Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Roslagsvattens vd slutar

Vd Mikael Algvere har valt att avsluta sin tjänst på Roslagsvatten. Arbetet med att hitta en efterträdare är påbörjad. Sören Karlsson går in i rollen som tillförordnad vd under den tid som rekryteringsprocessen av en ny vd pågår. Mikael Algvere tillträdde som vd på Roslagsvatten i april 2015 och har sedan dess spelat en viktig roll i att utveckla och driva företaget framåt.

– Mikael har på ett framgångsrikt sätt tillsammans med sina kollegor breddat verksamheten. Under de här åren har företaget fått en stark grund att stå på under de kommande åren. – Vi vill tacka Mikael för hans insatser och vi önskar honom lycka till i framtiden, säger Roslagsvattens styrelseordförande Michaela Fletcher.

Sedan starten har omsättningen i Roslagsvatten vuxit med i genomsnitt ca 10 procent per år i Roslagsvatten. I dag är det ca 120 anställda i företaget.

– Roslagsvatten är idag ett företag med en hållbar ekonomi, har ett mycket starkt erbjudande och en tydlig strategi framåt. Jag är stolt över att jag tillsammans med ett starkt lag inom Roslagsvatten har varit med och utvecklat företaget under mina knappt fyra år men nu är det dags för någon annan att ta över, säger Mikael Algvere.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Michaela Fletcher, styrelseordförande Roslagsvatten 
073 644 35 62
michaela.fletcher@osteraker.se


 


Sören Karlsson

Michael Algvere


Michaela Fletcher