Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga och Vaxholm
Sista ansökningsdatum: 
2018-01-03

Vi söker nu Drifttekniker till avloppsreningsverk och pumpstationer i Österåker och Vaxholm

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2017-12-18

Roslagsvattens IT-avdelning söker nu en systemadministratör med kompetens inom systemförvaltning, systemadministration och allmän IT-kompetens. Rollen är en omväxlande tjänst och du kommer att vara ansvarig för ett att våra administrativa system.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2017-12-05

Vi söker nu medarbetare till kundservice för VA (vatten och avlopp) samt avfall- och miljölogistik.

Ort: 
Åkersberga och Vaxholm

Roslagsvatten söker nu två rörläggare till vår produktionsavdelning för att bilda ytterligare ett schaktlag i Österåker och Vaxholm.

Ort: 
Åkersberga

Stora mängder rent vatten belastar ledningar och reningsverk vilket leder till problem och kostnader. Vi söker därför förstärkning till vår avdelning. Som Va-utredare inom tillskottsvatten kommer du att arbeta systematiskt och långsiktigt för att nå målen med att minska mängden tillskottsvatten.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en erfaren VA-/planerare/projektör som kommer att arbeta med utredning, planering och dimensionering av såväl nya som befintliga utbyggnadsområden, till exempel exploateringar, omvandlingsområden, förnyelseplaner mm. Du blir en del av ett team på 17 personer samtidigt som du arbetar självständigt med dina uppdrag och ansvarsområden och kommer i vissa fall även samarbeta med externa konsulter. På företaget och i teamet finns otroligt mycket kunskap och alltid någon att bolla dina utmaningar med.

Ort: 
Åkersberga

Du kanske är nyutexaminerad och skulle vilja komma in på ett samhällsbyggande företag, men inte riktigt vet vilken roll du skulle passa i? Du kanske är nyfiken på ledarrollen, fast du saknar erfarenheten att bottna den i? Du kanske anar att det är skillnad på att leda projekt och att följa dem? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete samtidigt som du blir drillad i projektledning?

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?

Ort: 
Åkersberga

Har du fått nog av ostrukturerad miljö och att springa och jaga bekväma uppdragsgivare som aldrig har tid? Är du nyfiken på hur det skulle vara att leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell i samordnade projektportföljer med skickliga och dedikerade beställare? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?