Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-11-30

Vi söker nu en specialist inom va-processer till Roslagsvattens produktionsavdelning. Roslagsvatten står nu inför möjligheten att designa ett helt nytt reningsverk för att lösa framtida expansion i Österåker och Vaxholm.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-11-22

Bild på hand som sprutar med slangRoslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och omsättningen har ökat kraftigt de senaste tio åren. Roslagsvattens ägarkommuner tillhör de mest framgångsrika och växande i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Roslagsvatten har stor teknisk kompetens inom sitt område och ligger i framkant av den VAtekniska och organisatoriska utvecklingen av kommunal service.

Ort: 
Ekerö, Knivsta
Sista ansökningsdatum: 
2018-11-14

Bild på vattenglas i en handOrganisationen består av omkring 20 personer uppdelade på 6 funktioner och leds av Planerings- och Projekteringschefen. Tjänsten kommer vara placerade i Roslagsvattens lokaler på Ekerö och arbetet kommer huvudsakligen utföras i Ekerö och Knivsta kommun. Vid behov kommer man även arbeta vid kontoret i Åkersberga.  

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-10-24

Bild på barn vid strandRoslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling, våra ägarkommuner är de mest expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta hos Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker en driftchef till avdelningen för drift och tillsyn. Avdelningen sträcker sig över alla våra fem kommuner och personal finns i dagsläget på fyra orter. Som chef ansvarar du för en grupp om 15 drifttekniker och har din bas på reningsverket Margretelund i Österåkers kommun eller Ekebyhovs reningsverk på Ekerö.