Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga

Inom gruppen arbetar idag fyra personer med anslutningar till kommunalt Vatten- och Avloppsnät. Du kommer att arbeta aktivt med att utveckla Nyanslutningsgruppen, och ansvarar för den dagliga driften och uppföljning av ärenden. Du följer upp processer, arbetsrutiner och arbetssätt kontinuerligt.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en Chef för kommunansvariga
Inom avdelningen arbetar fem kommunansvariga som är huvudsakliga kontaktpersoner mot respektive kommun och aktivt bistår kommunerna i framtagande av långsiktiga planer och identifierar nya kundbehov och affärsmöjligheter. Inom avdelningen finns även Nyanslutningsgruppen, ca 5 personer och en arbetsledare, som arbetar med anslutningar till kommunalt Vatten- och Avloppsnät.

På Roslagsvatten arbetar fem kommunansvariga som är huvudsakliga kontaktpersoner mot respektive kommun och aktivt bistår kommunerna i framtagande av långsiktiga planer. Kommunansvarig fungerar som en Key Account Manager med ägarskap av budget och anläggningsavgifter och med ansvar för att förtydliga portföljhanteringen av kommunens projekt.