Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2019-04-02

Bild på pojke som dricker vatten

Upphandlingsavdelningen består av två medarbetare, inköpschef Lina och dig! Tillsammans ansvarar ni för genomförande av upphandlingar av t ex VA-material, avfallshämtning, entreprenader, reningsverk, konsulttjänster och mycket mer.

Ort: 
Ekerö
Sista ansökningsdatum: 
2019-03-25

Arbetare i gropSom rörnätstekniker ingår du i schaktlaget som i första hand utför arbeten på Ekerö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten, dvs. att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och en viss nyanläggning. Efter en tids upplärning kommer beredskapstjänstgöring ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha din placering på Ekebyhovs reningsverk.

Sista ansökningsdatum: 
2019-03-25

Vill du leda spännande byggprojekt och dessutom göra en viktig insats för hållbarhet, miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Sista ansökningsdatum: 
2019-03-25

Bilde på flicka som metar från bryggaVill du leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell? Vill du arbeta med nya och spännande projekt de kommande åren? Vill du dessutom göra en viktig insats för miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker nu en vd med förmågan att ställa höga krav och samtidigt inkludera,engagera och skapa god laganda. Du är beslutsam och tydlig i ledarrollen och har mod att fatta beslut och genomföra förändringar.