Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Sista ansökningsdatum: 
2018-09-21

Till vårt team med trevliga, nyfikna och kompetenta i medarbetare i Ekerö söker vi nu två rörnätstekniker.

Sista ansökningsdatum: 
2018-09-21

Vi söker nu en drifttekniker till vårt avloppsreningsverk och våra pumpstationer i Ekerö kommun.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker en underhållschef till den nybildade underhållsavdelningen. Avdelningens ansvarsområde sträcker sig över alla våra fem kommuner men personalen sitter idag enbart i Österåker. Som chef ansvarar du för en grupp om tre elinstallatörer, en styr- och reglertekniker och två underhållstekniker.

Ort: 
Åkersberga

Har du insikt i vad fallgroparna i en outsourcad IT-miljö är och vad man behöver säkerställa för att hänga med framåt i den Digitala Transformationen? Är du en erfaren chef eller intresserad av att leda och utveckla människor och redo att prova din ledarskapsförmåga? Skulle det dessutom kännas bra att samtidigt vara med och bidra till den gemensamma välfärden och arbeta för ett hållbart samhälle? Då är denna möjlighet något för dig!

Ort: 
Åkersberga

Vi söker en driftchef till avdelningen för drift och tillsyn. Avdelningen sträcker sig över alla våra fem kommuner och personal finns i dagsläget på fyra orter. Som chef ansvarar du för en grupp om 15 drifttekniker och har din bas på reningsverket Margretelund i Österåkers kommun eller Ekebyhovs reningsverk på Ekerö.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en erfaren VA-/planerare/projektör som kommer att arbeta med utredning, planering och dimensionering av såväl nya som befintliga utbyggnadsområden, till exempel exploateringar, omvandlingsområden, förnyelseplaner mm. Du blir en del av ett team på 17 personer samtidigt som du arbetar självständigt med dina uppdrag och ansvarsområden och kommer i vissa fall även samarbeta med externa konsulter. På företaget och i teamet finns otroligt mycket kunskap och alltid någon att bolla dina utmaningar med.

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?