Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vd

Anställningsform: 
Tillsvidare

Vi söker nu en vd med förmågan att ställa höga krav och samtidigt inkludera,engagera och skapa god laganda. Du är beslutsam och tydlig i ledarrollen och har mod att fatta beslut och genomföra förändringar.

Ansvarsområden

Som vd i en politiskt styrd organisation styr du verksamheten i samråd med styrelse, moderbolaget och fem dotterbolag mot affärsmässig samhällsnytta.

Ägarkommunerna har stora behov av VA-utbyggnad och en välfungerande avfallshantering, till följd av ökad inflyttning, vilket innebär att Roslagsvatten växer och utvecklas. Du ansvarar tillsammans med din ledningsgrupp för att detta görs på ett hållbart, ansvarsfullt och långsiktigt sätt.

Du säkerställer att Roslagsvatten uppfattas som en attraktiv arbetsgivare och att kunderna uppfattar oss som ständigt tillgängliga och närvarande.

Att vara ytterst ansvarig i ett företag som ständigt utvecklas och där olika intressen ska tillgodoses, innebär att du arbetar för att skapa och utveckla goda samarbeten, relationer och dialoger med intressenter, både inom och utanför företaget.

Ny lagstiftning, inte minst inom miljöområdet, bidrar till ökande krav på verksamheten. Du ansvarar för att företaget följer lagar och regler och anpassar verksamheten utifrån dessa.

 

Vi söker dig som

• Har ett affärsmässigt driv och mycket god ekonomisk förståelse.

• Har ett intresse för innovation och utveckling av nya tekniska och ekonomiska lösningar.

• Är en trygg och stabil ledare. Har god förmåga att leda i komplexa situationer. Har lätt för att få med människor och bygga team.

• Har framgångsrikt lett och utvecklat verksamheter till hållbar tillväxt och vi tror att du har erfarenhet från ledande positioner i samhällsbyggnadssektorn.

• Är en god kommunikatör och har förmågan att leverera budskap på ett tydligt och engagerande sätt.

• Är strategisk och har en förmåga att se helheten utifrån flera olika parametrar.

• Har förmågan att väga samman komplex information och olika hänsynstaganden och utifrån detta göra rätt prioriteringar.

• Har förmågan att fatta beslut och agera utifrån dessa och du visar omdöme även under tidspress.

• Är relationsskapande, utåtriktad och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

• Är engagerande och handlingskraftig med förmågan att skapa ett öppet, kreativt och positivt arbetsklimat.

• Har högskoleexamen, troligen civilingenjör eller civilekonom.

  • Är intresserad av hållbarhetsarbetets alla delar (ekologisk, social och ekonomisk)

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Roslagsvatten med A-Search. Klicka på länken för att komma till rekryteringsportalen. https://www.asearch.se/aktuella-rekryteringar/189

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Helen Hafström, 073-035 02 21 eller hh@asearch.se.

Vi tillämpar löpande urval och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!

Fackliga ombud: Vision, Rose-Marie Gauffin, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. Sveriges ingenjörer, Aida Eriksson, aida.eriksson@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. Kommunal, Klas Rutström, klas.rutstrom@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00.