Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Drifttekniker Österåker/Vaxholm

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
fredag, januari 25, 2019

Arbetet är en viktig länk i ett av Roslagsvattens huvuduppdrag, att ta hand om och rena avloppsvatten och därmed bidra till att förbättra miljön i närområdet.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor håller du anläggningarna rullande och i god funktion för att säkerställa att pumpstationerna pumpar vatten och reningsverken levererar de utsläppsvärden som tillstånden kräver. Vissa av våra anläggningar kräver daglig tillsyn medan andra sker mer sällan. Vid tillsyn kontrollerar du mätvärden, funktion på maskinell utrustning och instrument. Du arbetar även med löpande underhåll och har en underhållsavdelning till din hjälp med kompetens inom teknisk service och elinstallationer. Arbetet är varierande och innebär såväl avsyning som praktiska åtgärder, både inomhus och utomhus, samt att beställa förbruknings- och underhållsmaterial som behövs för anläggningarna (t ex kemikalier). Som drifttekniker kommer du, efter en tids upplärning, att ingå i vår beredskapsorganisation.

Vi söker dig som har

  • tidigare erfarenhet av arbete inom VA eller
  • erfarenhet av mekaniskt arbete
  • god samarbetsförmåga
  • ett eget driv, självständig och ansvarstagande
  • intresse av att göra en god insats för miljön
  • B-körkort

Vi söker dig som är  

van att jobba självständigt samtidig som du har lätt för att samarbeta. Du är lösningsorienterad, lyhörd och praktiskt lagd. Du behöver ha viss datorvana då våra övervakningssystem kräver att du kan orientera dig digitalt. Du kommer att utgå från Margretelunds reningsverk i Österåker och vara en av åtta kollegor i arbetslaget och ha ansvar över anläggningarna i Vaxholm och Österåker. Vi söker dig som är driven, engagerad och som känner stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för miljön som vi lever i.

Lön och anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt överenskommelse och tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan skickas till christina.toftgard@roslagsvatten.se senast 2019-01-25, märk ansökan med ”Drifttekniker Österåker Vaxholm”. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten kontakta tf. driftchef Frida Österdahl på telefon 08-540 835 80, eller via        e-post frida.osterdahl@roslagsvatten.se.

Facklig representant för Kommunal Klas Rutström, telefon 08-540 835 38, e-post klas.rutstrom@roslagsvatten.se.

Roslagsvatten erbjuder

Vi kan erbjuda en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Tjänsten medför stor möjlighet till utveckling. Du får förmånen att arbeta tillsammans med erfarna kollegor och vi erbjuder kompetensutveckling hos vår branschorganisation Svenskt Vatten. Vi har 24 avloppsreningsverk och 220 pumpstationer fördelat på fem kommuner.

Roslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och verksamheten har vuxit kraftigt de senaste tio åren. Roslagsvattens ägarkommuner tillhör de mest framgångsrika och expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta på Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Dessutom får du trevliga kollegor som är stolta över att arbeta med det samhällsuppbyggande uppdrag som företaget har.

Vårt uppdrag är att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Idag distribuerar vi dricksvatten och renar avloppsvatten i fem kommuner i Stockholmsområdet - Knivsta, Vallentuna, Österåker, Vaxholm och Ekerö. I Österåker och Vaxholm ansvarar vi även för insamling av hushållsavfall och driver återvinningscentraler. Vi sköter debitering, kundtjänst och vattenavläsning i Danderyd och Täby.

På Roslagsvatten har vi bred teknisk kompetens inom vårt område och strävar efter att fortsätta ligga i framkant inom den VA-och avfallstekniska utvecklingen. Idag är vi cirka 120 medarbetare med huvudkontor i närheten av Roslagbanan i Åkersberga.

Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp.