Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Chef för avfall och miljölogistik

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning
Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en chef för avfall och miljölogistik som vill leda och styra det dagliga arbetet, samt strategiska utvecklingen av insamling och behandling av kommunernas avfall, slam och återvinningscentraler.

Arbetsuppgifter 

Som chef och ledare har du det övergripande ansvaret för avdelningen avfall och miljölogistik och dess medarbetare som i dagsläget består av tre avfallsingenjörer och sju kundservicemedarbetare. Verksamheten har ett starkt kundfokus och kundservice har en central funktion i verksamheten. Avfallsingenjörerna arbetar enligt ett projektinriktat arbetssätt där externa resurser så som konsulter och nära samarbete med kommunernas förvaltning ingår.  

Du upprättar verksamhetsplan, budget och ansvarar för omsättning och resultat. Du har huvudansvar för framtagandet och efterlevnaden av kommunernas avfallsplaner och avfallsföreskrifter, samt för uppföljning och styrning av entreprenörer. Chefen för avfall och miljölogistik rapporterar till vd och ingår i Roslagsvattens ledningsgrupp. 

Avdelningen står inför en spännande utvecklingsfas med utökning av ansvaret för avfall och miljölogistik inom ytterligare en kommun och vi söker dig som med relevant erfarenhet och strukturerat arbetssätt kan leda detta arbete. Vi tror att du har många års erfarenhet av verksamhetsledning/personalledning, van att leda externa partners, avtalsförhandlingar och upphandlingar. 

Vi söker dig som har 

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens 
  • Affärsmässighet och förhandlingsvana 
  • God social och kommunikativ förmåga 
  • Mångårig erfarenhet av personalledning 
  • Erfarenhet av att styra och leda externa verksamheter 

Vi söker dig som är trygg och orädd i din ledarroll, en närvarande chef som har förmåga att engagera och sätta upp tydliga mål för dina medarbetare.  

Lön och anställningsvillkor 

Tillsvidareanställning. Heltid. Lön enligt överenskommelse 

Ansökan 

I denna rekrytering samarbetar Roslagsvatten med A-Search. 

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Helen Hafström, 073-035 02 21 eller hh@asearch.se

Vi tillämpar löpande urval och vill därför gärna ha din ansökan redan idag. 

Välkommen med din ansökan! 

Fackliga ombud: Vision, Rose-Marie Gauffin, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. Sveriges ingenjörer, Aida Eriksson, aida.eriksson@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00.

Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp.