Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Byggledare

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning
Sista ansökningsdatum: 
måndag, mars 25, 2019

Vill du leda spännande byggprojekt och dessutom göra en viktig insats för hållbarhet, miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om rollen
Som Byggledare på Roslagsvatten har du en viktig roll med stort ansvar då du säkerställer våra intressen i projektets byggfas. Byggledarrollen omfattar t.ex. ansvar som att kontrollera och följa upp tid, budget och kvalitet för bygget, att kontrollera mot bygghandling, granska och kontrollera mängdreglering, ÄTA-hantering och KMA-planer. Naturligtvis ingår en löpande strukturerad dokumentation av projektets byggfas. Byggledaren ansvarar för kontakt och kommunikation med aktuell entreprenörmen för också Roslagvattens och projektets talan med olika externa intressenter, som t.ex. berörda fastighetsägare och föreningar. Arbetet som byggledare är utvecklande, omväxlande och rörligt eftersom du får möjlighet att arbeta med många olika projekt i våra fem ägarkommuner.
 
Om oss
Roslagsvatten arbetar på uppdrag av VA-kollektivet för att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Vi har en bred kompetens inom vårt område och är ett växande bolag i framkanten av den VA- och avfallstekniska utvecklingen. Roslagsvatten består idag av ca 120 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över vara med att bidra till samhällsnytta. På Roslagsvatten eftersträvar vi framåtanda, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet. Huvudkontoret är placerat i Åkersberga och ligger i nära anslutning till Roslagsbanan.
 
Om Dig
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av byggledning och samordning av entreprenörer. Akademisk utbildning är meriterande men kan också vägas upp av erfarenheter, relevanta yrkesutbildningar, kurser och goda personliga egenskaper. Du har goda kunskaper inom entreprenadjuridik, är affärsmässig och självgående. Som byggledare har du många kontaktytor både externt och internt, vilket ställer höga krav på social kompetens och kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarstagande, tydlig och inte rädd för att kliva fram. Viljan att driva på och leverera, förmåga att förutse problem innan de inträffar, hitta alternativa lösningar och att dokumentera händelser samt överenskommelser är viktiga egenskaper.
 
Vi ser det som nödvändigt att du har följande egenskaper:
·      Flerårig erfarenhet av byggledning inom anläggningsprojekt
·      Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
·      Erfarenhet av ekonomi och teknik inom anläggningsarbeten
·      Högskoleutbildning inom väg/vatten/miljö eller motsvarande
       relevant utbildning
·      Administrativ förmåga för strukturerat arbete och dokumentation
·      Affärsmässighet
·      Goda allmänna IT-kunskaper, bl.a. Excel, Word, Powerpoint
·      God social och kommunikativ förmågai tal och skrift
·      B-körkort
 
Meriterande egenskaper:
·      Drivande personlighet med mycket energi som får saker gjorda
       samtidigt som du följer modellen och strukturen
·      God förhandlingsvana
 
Roslagsvatten är ett växande företag och vi har många spännande utvecklingsprojekt framför oss under de kommande åren. Att vara byggledare är ett ansvarsfullt arbete med en tydlig miljöprofil och inflytande över samhällsutvecklingen i några av Sveriges mest snabbväxande kommuner.
Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp.
 
Praktisk information
Start: Enligt överenskommelse 
Villkor: Tillsvidareanställning på heltid, flexibla arbetstider och friskvårdserbjudande
Kontakter: Rekryteringskonsult Hina Wåhlin, telefon 0732-33 16 51, hina.w@upgraded.se
Projektkontorschef Daniel Holmberg, 08-580 209 78, daniel.holmberg@roslagsvatten.se
Facklig representant för Saco, Aida Ericsson, 08-540 835 73, aida.ericsson@roslagsvatten.seoch för Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se 

Välkommen med Din ansökan!