Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Rörnätstekniker

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning
Ort: 
Ekerö
Sista ansökningsdatum: 
måndag, mars 25, 2019

Arbetare i gropSom rörnätstekniker ingår du i schaktlaget som i första hand utför arbeten på Ekerö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten, dvs. att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och en viss nyanläggning. Efter en tids upplärning kommer beredskapstjänstgöring ingå i dina arbetsuppgifter. Du kommer att ha din placering på Ekebyhovs reningsverk.

Din profil 
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av att arbeta som rörnätstekniker eller drifttekniker inom VA eller liknande bransch t.ex. fjärrvärme. Eftersom arbetet innebär en del tunga moment är en god fysisk kondition en förutsättning, samt att du tycker om att arbeta utomhus oavsett tid på året.
Duärserviceinriktad både gentemot både kunder och arbetskamrater. Samtidigt är du en engagerad och driven kollega som vill bli en del av vår trevliga gemenskap. Som rörnätstekniker på Roslagsvatten ställer vi höga krav på din samarbetsförmåga, att du är prestigelös och har ett lösningsorienterat förhållningssätt.
·      B-körkort
·      Grundläggande datorkunskaper
·      Gymnasieutbildning eller motsvarande
Har du även utbildning i läcksökning, heta arbeten, arbete på väg samt PE-svetsning för el- och stumsvetsning är det meriterande, men inget krav.
 
Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid. Lön enligt överenskommelse och tillträde så snart som möjligt.
 
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Upgraded People AB, så för frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta rekryteringskonsult, Hina Wåhlin, telefon 0732-33 16 51, e-post hina.w@upgraded.se
Arbetsledare: Emil Möller, telefon 08-580 209 60, e-post emil.moller@roslagsvatten.se
Facklig representant för Kommunal Klas Rutström, telefon 08-540 835 38, e-post klas.rutstrom@roslagsvatten.se  

Välkommen med din ansökan!