Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Upphandlare

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
tisdag, april 2, 2019

Bild på pojke som dricker vatten

Upphandlingsavdelningen består av två medarbetare, inköpschef Lina och dig! Tillsammans ansvarar ni för genomförande av upphandlingar av t ex VA-material, avfallshämtning, entreprenader, reningsverk, konsulttjänster och mycket mer.

Arbetsgivare Roslagsvatten
Region Uppsala län, Stockholms län
Bransch Administration, ekonomi, juridik, Chefer och verksamhetsledare, Försäljning, inköp, marknadsföring
Sista ansökningsdag 2019-04-02

 

Du kommer att;

  • ansvara för planering, benchmarking och genomförande av upphandlingar med skiftande komplexitet inom olika varu- och tjänstekategorier samt entreprenader.
  • genomföra direktupphandlingar, oftast i konkurrens
  • genomföra förnyade konkurrensutsättningar på ramavtal
  • följa upp direktupphandlingar för att fånga upp framtida behov av upphandlingar/avtal
  • följa upp avtal

Självklart säkerställer du att de upphandlingar som görs följer lagar, regler och företagets inköps- och upphandlingspolicy. Roslagsvatten ska alltid upphandla affärsmässigt och professionellt. För närvarande pågår också ett internt arbete att se över och utveckla upphandlingsrutiner och -processer, i detta kommer du att vara aktiv och delaktig. 

Vem vi söker

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskap förvärvad på annat sätt - kanske har du högskolestudier i kombination med minst ett års erfarenhet av upphandling enl LOU, kanske har du mindre erfarenhet men har gått en KY- eller YH-utbildning inom upphandling. Din svenska är mycket god i såväl tal som skrift. 

Du är en person med god pedagogisk förmåga och hög servicekänsla. Du kommer att möta och samarbeta med kollegor på olika nivåer och i olika funktioner, därför är din flexibilitet och din förmåga att kommunicera viktig. Vi uppskattar att du som upphandlare är noggrann och strukturerad. Du trivs i en roll där du får vara självständig, samtidigt förstår du vikten av samarbete och att du är en del i en större helhet.  

Annat viktigt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att ha din arbetsplats på vårt huvudkontor på Sågvägen i Åkersberga, med närhet till Roslagsbanan och andra kommunikationer. 

Ev frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Anna-Karin Moazzami, 018-470 71 10.

Fackliga ombud:  för Vision,  Rose-Marie Gauffin, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00. Sveriges Ingenjörer, Aida Eriksson, aida.eriksson@roslagsvatten.se, tfn 08-540 835 00.

Tag chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta hos oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 6 april 2019.

Krav

  • Högskolestudier i kombination med minst ett års erfarenhet av upphandling enl LOU eller...
  • KY- eller YH-utbildning inom upphandling
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper