Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker elektriker

Anställningsform: 
Heltid, tillsvidareanställning
Ort: 
Ekerö
Sista ansökningsdatum: 
fredag, maj 31, 2019

Som elektriker hos Roslagsvatten arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att planera, samordna och utföra installationer inom verksamhetens anläggningar.

Arbetsbeskrivning
Du genomför installation och montering av elanläggningar samt reparerar och underhåller elinstallationer mm. Arbetet innebär både teknisk problemlösning på egen hand men också mycket kontakt med interna beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. I första hand kommer du att ansvara för installationer på Ekerö och har möjlighet att utgå därifrån eller från Vallentuna. Arbete inom Roslagsvattens övriga kommuner kan förekomma.

Som elektriker är du delaktig i Roslagsvattens förbättringsarbete och har ett utmanande och ansvarsfullt uppdrag där det ställs höga krav på kvalitet och säkerhet. Du är en del av underhållsavdelningen, som idag består av fyra personer, och rapporterar till underhållschefen.


Erfarenhet
Vi söker dig som
• är utbildad och certifierad elektriker
• har allmän behörighet
• har flerårig yrkeserfarenhet
• har bred kompetens inom installation, felsökning och förebyggande arbete
• har B-körkort

Som person är du trygg i din arbetsroll och van att arbeta självständigt. Du är driven, har ett stort tekniskt intresse och ett strukturerat arbetssätt. Eftersom du i ditt arbete har många kontakter, både interna och externa, är det viktigt att du är en social person som är bra på att samarbeta.


Lön och anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse.
Fackligt ombud för Kommunal, Klas Rutström, nås på telefon 08-540 835 38 alternativt e-post: klas.rutstrom@roslagsvatten.se
Fackligt ombud för Vision, Rose-Marie Gauffin, nås på telefon 08-540 835 24, alternativt e-post: rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se


Ansökan
Roslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och verksamheten har vuxit kraftigt de senaste tio åren. Roslagsvattens ägarkommuner tillhör de mest framgångsrika och expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta på Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och i karaktär. Dessutom får du trevliga kollegor som är stolta över att arbeta med det samhällsuppbyggande uppdrag som företaget har.
Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp.

Kontakt
Paulina Hedin 0733846157