Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vikarierande kommunansvarig inom samhällsplanering & VA

Anställningsform: 
Vikariat
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
fredag, februari 28, 2020

I hjärtat av Roslagsvattens verksamheten, kommer det ske spännande förändringar med stora möjligheter för den som vill ta sig an rollen som kommunansvarig samhällsplanerare.

Rollen innebär

Som kommunansvarig är din huvudsakliga uppgift att ansvara för Roslagsvattens dialog gällande de strategiska VA-frågorna med en av Roslagsvattens anslutna kommuner samt att på ett affärsmässigt sätt planera, styra och följa upp Roslagsvattens arbete med att bygga och utveckla den infrastruktur vi ansvarar för.

Med din expertkompetens bistår du kommunen i arbetet med att ta fram långsiktiga och hållbara VA-planer, förhandlar exploateringsavtal och ansvarar för nyinvesteringar och dess inverkan på VA-taxan. I nära samarbete med tjänstemän och politiker utvecklar du Roslagsvattens åtagande gentemot kommunen och arbetar proaktivt för att vi ska kunna tillgodose kommunens behov. 

Kvalifikationer

  • Civilingenjör inom lantmäteri, samhällsbyggnad, Väg och vatten alternativt en miljövetarutbildning eller annan motsvarande högskoleutbildning
  • Erfarenhet av projektledning och projektsamordning
  • God förståelse för tekniska affärer och ekonomisk uppföljning
  • B-körkort

Meriterande

  • Erfarenhet från entreprenadsidan
  • Tidigare erfarenhet som markförhandlare, exploateringsingenjör eller liknande

Du är en person som har lätt för att skapa de professionella kontakter och nätverk som behövs samt har förmågan att på ett pedagogiskt och förtroendeingivande sätt företräda Roslagsvatten i ägarkommunen.Du är en ”peoples-person” som är trygg i din roll, van vid komplexa miljöer och situationer samt har vana av förhandlingar, stora projekt och människor i höga befattningar.  

Om Roslagsvatten  Som vi ser det, har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag - att möjliggöra hållbara samhällen. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet. Vi erbjuder även kundservicetjänster inom avfall och VA för kommuner. Roslagsvatten är ett kommunägt bolag med 140 trevliga, nyfikna och kompetenta medarbetare och har sitt huvudkontor i Åkersberga. 

Ansökan 

Tillträde: Enligt överenskommelse  Placering: Sågvägen 2, Åkersberga  Omfattning: Heltid, tjänsten är en vikariat Sista ansökningsdag: 28 februari 2020 

Säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras före en anställning

Vi genomför intervjuer löpande och rollen kan tillsättas före sista ansökningsdag. Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Roslagsvatten och WE:SOURCE, för frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Mine Alghazi Jacobson.  

Fackliga företrädare:
Saco, Aida Ericsson, 08 540 83573, 
aida.ericsson@roslagsvatten.se 

Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24, 
rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se