Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi söker en HR-partner

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
tisdag, mars 10, 2020

Roslagsvatten växer och utvecklas och det har blivit dags för HR att utöka teamet med ytterligare en engagerad och utvecklingsorienterad kollega som tillsammans vill arbeta mot vårt mål att bli en av de bästa arbetsgivarna inom vår bransch.

Om rollen
Roslagsvatten växer och utvecklas och det har blivit dags för HR att utöka teamet med ytterligare en engagerad och utvecklingsorienterad kollega som tillsammans vill arbeta mot vårt mål att bli en av de bästa arbetsgivarna inom vår bransch. Rollen handlar framförallt om att vara ett operativt stöd till organisationens chefer och ledare där du ansvarar för att ta fram och utveckla befintliga HR-processer för att ännu bättre stödja organisationens chefer i sitt ledaruppdrag. Ditt HR-stöd innefattar alla delar av en medarbetares livscykel, från rekrytering och onboarding till utveckling och avslut.

Roslagsvatten har spännande år framför sig där ett av flera fokusområden handlar om att stärka organisationens employer brand, förmågan att attrahera och rekrytera rätt kompetens utgör därför en viktig framgångsfaktor för organisationens fortsatta tillväxt. Vi ser särskilt fram emot att få ta del av dina erfarenheter och recept för framgångsrik kompetensförsörjning och utveckling av Roslagsvattens arbetsgivarvarumärke.

Kvalifikationer
Akademisk examen med inriktning mot HR 
Ca 5 års erfarenhet av HR varav ett par års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering och employer branding 
Goda kunskaper i arbetsrätt 
Talar och skriver flytande på svenska 
B-körkort

Meriterande
Certifiering i relevant verktyg för personbedömning

Egenskaper
Vi söker dig med bred erfarenhet och kompetens inom HR och ett särskilt intresse för att driva och utveckla HR-processer. Som person är du positiv, nytänkande och visar på ett tydligt engagemang i ditt arbete där du äger och driver dina frågor med goda resultat. Du arbetar både självständigt och i samarbete med andra vilket förutsätter att du är lyhörd, flexibel och tar ansvar för att såväl gemensamma som individuella mål uppnås. Vi värdesätter dina kommunikativa färdigheter och förmåga att förmedla och förklara ditt budskap på ett pedagogiskt sätt.

Om Roslagsvatten
Som vi ser det, har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barn och barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet. Vi erbjuder även kundservicetjänster inom avfall och VA för kommuner. Roslagsvatten är ett kommunägt bolag med ca 140 trevliga, nyfikna och kompetenta medarbetare. Huvudkontoret ligger i Åkersberga.

Ansökan
Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Sågvägen 2, Åkersberga

Anställning: Heltid. Tillsvidare med tillämpning av 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 10 mars 2020

Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass 3 kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras före anställning enligt 3 kap. i Säkerhetsskyddslagen.

Vi genomför intervjuer löpande och rollen kan tillsättas före sista ansökningsdag. Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Roslagsvatten och WE:SOURCE, för frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Amanda Johansson.
Amanda@we-source.se, 0760 51 00 16

Fackliga företrädare
Saco, Aida Ericsson, 08-540 835 73, aida.ericsson@roslagsvatten.se
Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24, rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se