Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektledare

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
torsdag, april 30, 2020

Vill du leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell? Vill du arbeta med nya och spännande projekt de kommande åren? Vill du dessutom göra en viktig insats för miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om rollen

Som Projektledare på Roslagsvatten har du en ledarroll med fullt ansvar och mandat att leda och driva projekt inom projektbeställningens ramar, med syfte att nå projektets uppsatta mål. Vi har tydliga projektportföljer, kompetenta projektbeställare och arbetar med en projektmodell anpassad för vår verksamhet. Detta ger oss förutsättningar att på ett tydligt och strukturerat sätt driva och följa upp våra projekt. Roslagsvattens projektportföljer innehåller till största delen olika sorters VA-projekt som t.ex. nybyggnation eller upprustning av ledningsnät, pumpstationer, vattentorn eller reningsverk. Det blir även allt vanligare att vi arbetar i mer komplexa stadsmiljöer och projektleder hela projekt åt kommunerna där vi i samband med förläggning av VA också bygger väg och belysning. Arbetet som projektledare är utvecklande, omväxlande och rörligt eftersom du får möjlighet att arbeta med många olika typer av projekt i våra fem ägarkommuner.

Om oss

Roslagsvatten arbetar på uppdrag av VA-kollektivet för att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Vi har en bred kompetens inom vårt område och är ett växande bolag i framkanten av den VA- och avfallstekniska utvecklingen. Roslagsvatten består idag av ca 140 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över vara med att bidra till samhällsnytta. På Roslagsvatten eftersträvar vi framåtanda, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet. Huvudkontoret är placerat i Åkersberga och ligger i nära anslutning till Roslagsbanan.

Om Dig

Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning. Du har ett strukturerat arbetssätt, är van att planera och dokumentera, är självgående samt har förmåga att leda andra. Som projektledare har du många kontaktytor både externt och internt, vilket ställer höga krav på social kompetens och kommunikationsförmåga. Som person är du ansvarstagande, tydlig och inte rädd för att kliva fram. Tidigare arbeten med entreprenader, gärna inom VA och Väg, och kunskap inom entreprenadjuridik är meriterande.

Vi ser det som nödvändigt att du har följande egenskaper:

 • Teknisk högskoleutbildning inom väg/vatten/miljö eller motsvarande relevant utbildning
 • Erfarenhet av projektledning
 • Yrkeserfarenhet inom VA/Samhällsbyggnad/Entreprenad
 • Drivande personlighet med mycket energi som får saker gjorda samtidigt som du följer modellen och strukturen
 • God social kompetens och kommunikativ förmåga i tal och skrift
 • Goda allmänna IT-kunskaper, bl.a. Excel, Word, Powerpoint
 • B-körkort

Meriterande egenskaper:

 • Kunskaper inom entreprenadjuridik
 • Yrkeserfarenhet inom Väg
 • Erfarenhet av ekonomi och teknik inom anläggningsarbeten
 • Förhandlingsvana

Roslagsvatten är ett växande företag och vi har många spännande utvecklingsprojekt framför oss under de kommande åren. Att driva våra projekt är ett ansvarsfullt arbete med en tydlig miljöprofil och inflytande över samhällsutvecklingen i några av Sveriges mest snabbväxande kommuner.

Ta chansen att göra skillnad tillsammans! Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp.

Välkommen med Din ansökan!

Praktisk information

Start: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: urval och intervjuer sker löpande och därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 30 april.

Villkor: Tillsvidareanställning på heltid, flexibla arbetstider och friskvårdserbjudande

Kontakter: Rekryteringskonsult Isabelle Flygelholm, 0708-59 35 12, isabelle.f@upgraded.se
Projektkontorschef Daniel Holmberg, 08-580 209 78, daniel.holmberg@roslagsvatten.se
Facklig representant för Saco, Aida Ericsson, 08-540 835 73, aida.ericsson@roslagsvatten.se
för Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24,
rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se

Placering: Åkersberga (nära anslutning till Roslagsbanan)