Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Kundfokuserad handläggare

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
torsdag, april 30, 2020

Nu söker vi en kundfokuserad handläggare som är spindeln i nätet med olika kontaktytor internt på Roslagsvatten och externt. 

Rollen
Rollen som handläggare på Roslagsvattens enhet Nyanslutningar, innebär att vara den första kontakten för kunder, exploatörer, entreprenörer, mäklare, kommuner etc. Du är spindeln i nätet och hanterar flera kontaktytor där du ska bistå rätt personer med rätt information. Det kan handla om rådgivning vid anslutningsfrågor, VA-taxa, beviljande av bygglov eller frågor gällande VA-juridik.

Kvalifikationer
- Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter exempelvis; administrativ roll från kommun, bostadsbolag eller bank.
- Gymnasieekonom eller motsvarande utbildning
- Goda kunskaper i MS-officepaket
- Flytande i svenska, i både tal och skrift

Meriterande
Det är starkt meriterande om du tidigare jobbat inom Vatten och avlopp(VA) och kundservice, är orienterad i VA-installation och VA-teknik. Även meriterande om du har erfarenhet av VA-taxa och VA-juridik.

Egenskaper
Du har stor administrativ vana, är noggrann i ditt arbete och förstår detaljer. Du är tydlig i din kommunikation och kan hantera komplexa ärenden. Du är vass på att skriva, räkna och hålla många ärenden/bollar i luften.

Om Roslagsvatten
Som vi ser det, har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag - att möjliggöra hållbara samhällen. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet. Vi erbjuder även kundservicetjänster inom avfall och VA för kommuner. Roslagsvatten är ett kommunägt bolag med 140 trevliga, nyfikna och kompetenta medarbetare och har sitt huvudkontor i Åkersberga. Ytterligare information om oss finns på www.roslagsvatten.se.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Sågvägen 2, Åkersberga

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 30 april 2020

Då tjänsten är placerad i säkerhetsklass 3 kommer säkerhetsprövning med registerkontroll genomföras före anställning enligt 3 kap. i Säkerhetsskyddslagen.

Vi genomför intervjuer löpande och rollen kan tillsättas före sista ansökningsdag. Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Roslagsvatten och WE:SOURCE, för frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Mine Alghazi Jacobson.

Fackliga företrädare:
Saco, Aida Ericsson, 08-540 835 73,
aida.ericsson@roslagsvatten.se
Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24,
rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se