Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsledare VA

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Vallentuna
Sista ansökningsdatum: 
fredag, april 24, 2020

Vi söker nu en arbetsledare inom VA till enheten för ledningsnät. Är du kunnig inom området och redo för att axla en spännande roll i en föränderlig fas?

Rollen
Enheten ledningsnät ansvarar för förvaltning och säkerställande av driften i Roslagsvattens ledningsnät. Detta genom att lösa akuta problem och kontinuerligt förbättringsarbete. Som arbetsledare för en av grupperna har du som uppgift att leda, resursfördela och ansvara för gruppens gemensamma arbetsuppgifter samt leveransen. Gruppen du ansvarar för hanterar rörläggning, schaktarbete, schaktfria arbetsmetoder, kontroller och besiktningar ledningsnät, läcksökning, lagningar och relining. Du har ett nära samarbete med enhetschefen gällande alltifrån verksamhetsprioriteringar till tekniska frågor. Vidare ingår att dokumentera avslutade projekt samt nya processer.

Kvalifikationer

Ledarerfarenhet som exempelvis arbetsledare, projektledare eller teamlead inom VA och/eller ledningsnät
God kännedom om VA och rör- och anläggningsteknik
Erfarenhet av drift- och underhållsarbete
B-körkort
Gymnasieutbildning och gärna lämplig eftergymnasial utbildning
Meriterande

Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av ärendehanteringssystem
Tidigare erfarenhet av personalansvar
Egenskaper
För att lyckas i rollen söker vi dig med god förmåga att leda, koordinera och operativt ta dig an en befintlig verksamhet. Du har en god social och kommunikativ förmåga och trivs med att leda olika typer av människor och kompetenser. Du är driftig och vill utvecklas i din yrkesroll.

Om Roslagsvatten
Som vi ser det har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag - att möjliggöra hållbara samhällen. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet. Vi erbjuder även kundservicetjänster inom avfall och VA för kommuner. Roslagsvatten är ett kommunägt bolag med 140 trevliga, nyfikna och kompetenta medarbetare och har sitt huvudkontor i Åkersberga. Ytterligare information om oss finns på www.roslagsvatten.se.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Vallentuna
Omfattning: Heltid
Sista ansökningsdag: 24 april 2020

Vi genomför intervjuer löpande och rollen kan tillsättas före sista ansökningsdag. Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Roslagsvatten och WE:SOURCE, för frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Malin Karlsson.

malin@we-source.se
076-696 91 44