Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Automationsingenjör till teknisk innovation

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga och Margretelund

Vi bygger nu upp en helt ny avdelning med fokus på teknisk innovation där varje individ tar ett avgörande och stort ansvar. Till denna avdelning söker vi nu en produktionsingenjör som ska ta fram och driva utveckling av standarder med fokus på att förbättra och automatisera anläggningar.

På avdelningen Produktionsteknik är allt oskrivet. Med fokus på att ta Roslagsvatten till nästa nivå, har man nu valt att satsa på att bli bäst genom helt ny teknik. Som automationsingenjör är du ansvarig för att styrsystemslösningen. Du kravställer, tar fram standarder, dokumenterar funktionsbeskrivningar, utvärderar leverantörer, granskar leveranserna, utvecklar standarder och tar fram koden. Därefter är du med i förvaltningsarbetet för att se till att allt går rätt till.  

 Kvalifikationer 

  • Utbildning inom data- eller systemvetenskap, civil- eller högskoleingenjör, YH-ingenjör inom automation eller motsvarande. 
  • Tidigare erfarenhet som automationsingenjör  
  • Bekväm med att designa system och har erfarenhet från minst 2-3 projekt. 
  • Tidigare erfarenhet av stora styrsystemslösningar 

 

Meriterande 

  • Har intresse/kunskap för el 
  • Arbetat inom VA-branschen eller processindustrin t ex energi- eller pappersindustrin.  
  • Arbetat inom IoT med asset management  
  • Erfarenhet av distribuerade kontrollsystem 

Egenskaper 
Viktigast för oss är att du har ett stort intresse och passion för automation då du är med och bygger allt från noll. Du bör vara väldigt trygg i din yrkesroll och duktig på att samarbeta med olika kompetenser (ex. elkonstruktion, processingenjörer, mekanikingenjörer). Vi lägger stor vikt vid innovation, lösningsorientering och att hitta kreativa lösningar. Allt detta i syfte att bli ett av Sverige bästa VA-bolag. 

 

Ansökan 

Tillträde: Enligt överenskommelse 
Placering: Sågvägen 2, Åkersberga och Margeretelund  
Anställning: Heltid. Tillsvidare  

Säkerhetsprövning med registerkontroll kan komma att genomföras före en anställning. 

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. På grund av semestertider kommer denna rekryteringsprocess vara öppen för ansökningar under semesterveckorna och vi tar en paus från återkoppling under veckorna 28-31.  

Denna rekrytering sker i ett samarbete mellan Roslagsvatten och WE:SOURCE. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare, Mine Alghazi Jacobson  mine@we-source.se 0736 45 46 45 

Fackliga företrädare 
Saco, Aida Ericsson, 08-540 835 73, 
aida.ericsson@roslagsvatten.se 
Vision, Rose-Marie Gauffin, 08-540 835 24, 
rose-marie.gauffin@roslagsvatten.se