Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ledningstekniker

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga eller Vallentuna eller Ekerö
Sista ansökningsdatum: 
måndag, november 30, 2020

Vill du vara med och bidra till ett hållbart samhälle genom att säkerställa att vi har ett väl fungerande VA-ledningsnät och föredrar du att arbeta utomhus? Då är detta en roll för dig. Vi söker engagerade medarbetare för att stärka upp vår driftsorganisation inom samtliga våra kommuner.

Arbetsgivare Roslagsvatten
Region Stockholms län
Bransch Bygg och anläggning
Sista ansökningsdag
2020-11-30 

Om rollen

Som ledningstekniker ingår du i något av de schaktlag som utför arbeten i våra kommuner Åkersberga/Vaxholm, Vallentuna/Knivsta eller Ekerö. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten i vårt ledningsnät, dvs att ta hand om akuta läckor, planerade renoveringar av befintliga ledningssträckor och en viss nyförläggning och nyanslutning.

Efter en viss tids upplärning kommer beredskapstjänstgöring ingå i arbetsuppgifterna.

Om dig

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet av praktiskt arbete inom VA- och/eller anläggning. Du är en lagspelare som förstår vikten av ett väl fungerande samarbete i schaktlaget, samt är noggrann och ansvarstagande.

Då arbetet bitvis är tungt och arbetsmiljön ibland riskfylld, är en god fysisk kondition och ett utpräglat säkerhetstänk en förutsättning.

Som ledningstekniker ute på fältet möter du flera av Roslagsvattens intressenter vilket ställer krav på ett serviceinriktat och kommunikativt agerande, både gentemot kunder, entreprenörer och arbetskamrater.

Till våra schaktlag, som består av ledningstekniker samt inhyrd grävmaskin och lastbil, söker vi dig som är prestigelös, har ett lösningsorienterat förhållningsätt och som vill vara en del av vår trevliga gemenskap.

Om oss

Som vi ser det, har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag - att möjliggöra hållbara samhällen. Det handlar om att se till att det kretslopp som har tjänat oss i miljoner år kan fortsätta att göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan få ta del av en av världens vackraste miljöre. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet. Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av ett öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Roslagsvatten är ett kommunägt bolag med drygt 150 medarbetare och med huvudkontor i Åkersberga.

Praktisk information

Tillträde: Omgående 

Placering:

 • Sågvägen 2 i Åkersberga, alternativt
 • Smidesvägen 5 i Vallentuna, alternativt
 • Bryggavägen 127 på Ekerö

Anställning: Tillsvidare anställning på heltid, med tillämpning av sex månaders provanställning

För frågor gällande tjänsten kontakta chef drift ledningsnät, Staffan Björk på telefonnr: 08-598 428 24

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Mathisen, HR partner, telefonnr: 08-598 428 12.

Eftersom anställningen omfattas av säkerhetsklassning kommer säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 3 kap. i säkerhetsskyddslagen att genomföras.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så skicka din ansökan redan idag!

Krav

 • 3-5 års erfarenhet av arbete inom anläggning/VA
 • Gymnasieutbildning
 • B-körkort
 • Grundläggande IT-kunskaper
 • God svenska i tal och skrift

Meriterande

 • Utbildning Arbete på väg
 • Utbildning PE-svetsning
 • Utbildning Heta arbeten
 • Utbildning Livsmedelshygen dricksvatten