Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsledare ledningsnät

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Ekerö
Sista ansökningsdatum: 
söndag, januari 31, 2021

Nu söker vi en Arbetsledare inom VA till enheten Drift Ledningsnät. Är du kunnig inom området och redo för att axla en spännande roll i en föränderlig fas?

Arbetsgivare Roslagsvatten
Region Stockholms län
Bransch Bygg och anläggning
Sista ansökningsdag
2021-01-31 

Rollen 

Enheten Ledningsnät ansvarar för förvaltning och säkerställande av driften inom Roslagsvattens ledningsnät. Detta genom att lösa akuta problem och driftstörningar, rondera och bevaka ledningsnätets skick samt planera och genomföra kontinuerligt förnyelsearbete.

Som arbetsledare för en av grupperna har du som uppgift att planera, dokumentera, resursfördela, leda och ansvara för gruppens gemensamma arbetsuppgifter och leveranser mot givna målbilder. Gruppen du ansvarar för sköter driften av ledningsnätet inom Ekerö, Färingsö, Munsö, Adelsö och Lovön.

Gruppen hanterar rörläggning, schaktarbete, schaktfria arbetsmetoder, kontroller och besiktningar av ledningsnätet, läcksökning, akuta driftåtgärder och teknisk service till våra kunder i området. Inom gruppen förekommer beredskapsarbete.

Arbetsledaren ansvarar för att ta emot arbeten från både interna som externa intressenter, dokumentera åtgärder i våra stödsystem samt hanterar en viss ekonomisk administration inom ramen för den egna gruppen.

Du är van att arbeta både administrativt men kan även genomföra fältbesök inom din grupp för att leda på plats och ta beslut för framdrift då detta krävs. Du sköter materialinköp och avrop av de avtalade entreprenörer som krävs för den dagliga verksamheten.

Som Arbetsledare arbetar du strukturerat och välorganiserat, du har god insyn i många parallellt pågående arbeten. Du har ett nära samarbete med enhetschefen gällande alltifrån verksamhetsprioriteringar till tekniska frågor och rapporterar veckovis framdrift enligt bolagets mötesstruktur.

Egenskaper

För att lyckas i rollen söker vi dig med god förmåga att leda, koordinera och operativt ta dig an en befintlig verksamhet. Du har en god social och kommunikativ förmåga och trivs med att leda olika typer av människor och kompetenser. Du är driftig och vill utvecklas i din yrkesroll.

Om Roslagsvatten 

Roslagsvatten arbetar på uppdrag av VA-kollektivet för att skapa en sund samhällsutveckling med fokus på hållbara lösningar. Vi har en bred kompetens inom vårt område och är ett växande bolag i framkanten av den VA- och avfallstekniska utvecklingen. Roslagsvatten består idag av ca 150 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över vara med att bidra till samhällsnytta. På Roslagsvatten eftersträvar vi framåtanda, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet.

Ansökan

Tillträde: Enligt överenskommelse

Placering: Ekerö, Bryggavägen 127

Omfattning: Heltid

För frågor gällande tjänsten kontakta rekryterande chef Drift Ledningsnät, Staffan Björk, på telefon 08-598 428 24 alternativt maila staffan.bjork@roslagsvatten.se

Frågor rörande rekryteringsprocessen besvaras av Sandra Mathisen, HR-partner, på 08-598 428 12 eller maila sandra.mathisen@roslagsvatten.se.

Eftersom anställningen omfattas av säkerhetsklassning kommer säkerhetsprövning med registerkontroll enligt 3 kap. i säkerhetsskyddslagen att genomföras.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut. Så välkommen att skicka oss din ansökan redan idag!

Krav

  • Gymnasieutbildning och gärna lämplig eftergymnasial utbildning
  • Du har ett par års relevant arbetslivserfarenhet som exempelvis arbetsledare, projektledare eller liknande inom VA, ledningsnät, rörläggning/anläggning
  • God kännedom om VA, rör- och anläggningsteknik
  • B-körkort
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av ärendehanteringssystem och GIS-system
  • Tidigare erfarenhet av personalansvar 
  • Tidigare erfarenhet av budget- och kalkylarbete