Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Enhetschef - Planering och projektering

Anställningsform: 
Tillsvidareanställning
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
söndag, mars 21, 2021
 
Planering- och projekteringsavdelningen har en stor roll i organisationens fortsatta utveckling. Enheten behöver nu en ledare som kan kvalitetssäkra lösningar och leveranser. Tillsammans med teamet får du en unik möjlighet att vara med och bygga upp framtidens VA-organisation! 
 

Rollen

Enheten

Enheten har till uppgift att planera och projektera VA-utbyggnationen i våra fem ägarkommuner. Det innebär att du och ditt team arbetar med att stödja kommunerna i deras samhälls-, översikts- och detaljplanering. Det är en tekniktung enhet med specialister inom bland annat hydraulisk modellering, projektering och VA-planering.

Vidare stöttar enheten projektkontoret och nyanslutningsgruppen med teknisk kompetens inom VA. Enheten har även beställar- och kvalitetsansvaret vid projekteringar när konsulter bistår. Teamet granskar projekteringar, utredningar och arbetar bland annat med fastighetsrättsliga frågor, hydrauliska modeller och liknande, för hela Roslagsvatten.

Ditt chefskap

Som chef i Roslagsvattens organisation ges du möjligheten att utvecklas både som person och i ditt ledarskap. Här finner du den stöttning du behöver hos kollegor och medarbetare som alla vill åt samma håll som du. Vi försöker bygga en lärande organisation med ledare som vill driva utvecklingen framåt och som inte är rädda för att tänka nytt, utvärdera och förbättra. Vare sig det handlar om organisatoriska- eller tekniska förändringar så är målet det samma; att gå från ett traditionellt VA-bolag till ett modernt bolag som styrs av agila metoder med ett tydlig fokus på att bli ”Topp 5 om 5” i branschen.

Vi vågar säga att det är en unik resa du bjuds in att delta i. Vi bygger för framtiden med högt uppsatta mål. Ingen vet exakt hur resan kommer se ut i längden och det är just därför vi behöver någon som dig.

Den vi söker

Vi letar efter dig som är så pass trygg i dig själv och din kunskap att du vågar utmana dig själv och din omgivning till att nå ännu högre. Som ledare för enheten Planering och projektering kommer du behöva sätta dig in i medarbetarnas situationer och förutsättningar för att tillsammans kunna skapa bästa möjliga väg framåt. Just ordet ”tillsammans” blir ett nyckelord då kommunikationen och förmågan att skapa och förvalta relationer är en viktig del av Roslagsvattens verksamhet.

Kvalifikationer

  • Teknisk högskoleutbildning eller förvärvad kompetens.
  • Flerårig erfarenhet från ledande roll.
  • Gedigen kunskap inom VA-området.
  • Körkort B.

Meriterande

  • Kunskap och erfarenhet inom dagvatten.

Om Roslagsvatten

Proaktivt, resultatinriktat, hållbart och med integritet

Som vi ser det har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag, vilket också avspeglas i vår vision  - "Vi möjliggör hållbara samhällen". Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. Idag distribuerar vi dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för insamling av hushållsavfall samt driver återvinningscentraler i några av de mest expansiva kommunerna i Stockholm- och Uppsalaområdet.

Vi erbjuder en betydelsefull och utvecklande tjänst på en arbetsplats som genomsyras av öppet arbetsklimat och starkt engagemang. Idag är vi drygt 160 medarbetare och kännetecknas av en familjär kultur och en stolthet över att vara med och bidra till samhällsnyttan. På Roslagsvatten eftersträvar vi utveckling, innovation och miljömedvetenhet i kombination med flexibilitet och balans i livet. Våra medarbetare drar sig inte för att komma med förslag på förändring och är öppna för att testa nya arbetssätt. Vi respekterar varandra och är ödmjuka inför att det finns fler än ett tillvägagångssätt. 

Att arbeta med oss innebär en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar – vårt vatten och vårt kretslopp. Ytterligare information om oss finns på www.roslagsvatten.se

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kommer tillämpas. Rollen utgår från Roslagsvattens huvudkontor i Åkersberga. Sista ansökningsdag är 2021-03-21.

Tjänsten omfattas av säkerhetsklassning och registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning. 

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Isaksson på carl.i@upgraded.se alternativt 072-2198700.
För frågor om tjänsten finns rekryterande chef Crister Bäckström tillgänglig på crister.backstrom@roslagsvatten.se.

Facklig företrädare för SACO, Carina Asp, nås på 08-54083507 alt. carina.asp@roslagsvatten.se.

Facklig företrädare för Vision, Patric Federley, nås på 08-54083525 alt. patric@roslagsvatten.se.

Välkommen med din ansökan!