Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Projektcontroller

Anställningsform: 
Tillsvidare
Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
söndag, april 25, 2021

Som projektcontroller hos Roslagsvatten har du en viktig roll i projekten och agerar bollplank till projektledare och kommunansvariga i upprättande av ekonomiska kalkyler, rapporter, analyser och arbete med uppföljning.

Din uppgift är att proaktivt föreslå åtgärder för att projekten ska kunna nå sina kostnads- och tidsmål.  Du kommer även ge stöd för ekonomiska sammanställningar och rapporteringar till styrgrupper och styrelser, samt vara kravställare på stödsystem till projekt och portfölj.

Arbetsuppgifter i korthet:

 • Kalkyler
 • Analyser
 • Prognoser
 • Uppföljning
 • Utvecklingsprojekt

Det händer väldigt mycket på Roslagsvatten just nu vilket innebär att du nu får en möjlighet att vara med och påverka, på riktigt. Nya projekt dras igång och nya processer kommer behöva sättas. Som del i ekonomienheten får du vara med och bestämma hur vi i framtiden ska jobba för att dra vår del av lasset. 

Om dig

Vi söker dig som är analytisk, strukturerad och som har förmågan att se detaljer utan att tappa helheten. Som controller arbetar du både enskilt och i team, vilket ställer krav på att du är självgående samtidigt som du är lyhörd och samarbetsinriktad. Eftersom du har många kontaktytor internt är du bra på att kommunicera och kan förklara ekonomiska begrepp och samspel på ett pedagogiskt sätt.

Krav:

 • Högskoleutbildning inom ekonomi
 • Minst 3 års erfarenhet av controllerarbete
 • Gedigen erfarenhet av affärssystem och rapportering
 • God presentations- och kommunikationsförmåga
 • Mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort

Meriterande är kunskaper i Agresso samt projektplanerings- och uppföljningsverktyg.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kommer tillämpas. Rollen utgår från Roslagsvattens huvudkontor i Åkersberga. Sista ansökningsdag är 2021-04-25. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan direkt. Klicka här för att komma till ansökningssidan!

Tjänsten omfattas av säkerhetsklassning och registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning. 

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Isaksson på carl.i@upgraded.se alternativt 072-2198700. För frågor om tjänsten finns rekryterande chef Maria Appel tillgänglig på maria.appel@roslagsvatten.se

Facklig företrädare för SACO, Carina Asp, nås på 08-54083507 alt. carina.asp@roslagsvatten.se.

Facklig företrädare för Vision, Patric Federley, nås på 08-54083525 alt. patric@roslagsvatten.se.