Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-02-11

Är du en ingenjör eller motsvarande med kompetens inom kemi som jobbat några år och är intresserad av ett ansvarsfullt och tekniskt utvecklande arbete med en stor mängd ”hands-on” och konkreta resultat? Skulle det dessutom kännas bra att göra en tung miljöinsats med sitt arbete? Läs mer i bifogad annons.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-01-31

Att arbeta med nyanslutningskunder inom Roslagsvattens VA-organisation är ett komplext och stimulerande arbete. Vi vill att våra kunder uppfattar oss som kompetenta och tillgängliga och som handläggare inom nyanslutningsgruppen kommer du att ha mycket kundkontakt, främst via telefon och mail.

Ort: 
Åkersberga och Vallentuna (utgångsort)
Sista ansökningsdatum: 
2018-02-09

Som rörläggare kommer du att ingå schaktlaget som i första hand utför arbeten i Vallentuna/ Knivsta eller Österåker/Vaxholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av drift- och underhållsarbeten, reinvesteringsarbeten så som att renovera befintliga ledningssträckor samt att viss nyanläggning kan förekomma.

Ort: 
Åkersberga och Vallentuna (utgångsort)
Sista ansökningsdatum: 
2018-02-09

Som drifttekniker inom avdelning Teknisk service kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av nyuppsättningar av vattenmätare, felsökning vid akuta ärenden så som vattenläckor och avloppsstopp m.m.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en erfaren VA-/planerare/projektör som kommer att arbeta med utredning, planering och dimensionering av såväl nya som befintliga utbyggnadsområden, till exempel exploateringar, omvandlingsområden, förnyelseplaner mm. Du blir en del av ett team på 17 personer samtidigt som du arbetar självständigt med dina uppdrag och ansvarsområden och kommer i vissa fall även samarbeta med externa konsulter. På företaget och i teamet finns otroligt mycket kunskap och alltid någon att bolla dina utmaningar med.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-01-30

Vi söker en laboratorieassistent till Margretelunds reningsverk. Du kommer att genomföra analyser av vatten och slam från Roslagsvattens alla avloppsreningsverk. Analyserna utförs enligt ackrediterade metoder för att säkerställa god kvalité.

Ort: 
Åkersberga och Vaxholm
Sista ansökningsdatum: 
2018-01-22

Vi söker nu Drifttekniker till avloppsreningsverk och pumpstationer i Österåker och Vaxholm

Ort: 
Åkersberga

Roslagsvattens IT-avdelning söker nu en systemadministratör med kompetens inom systemförvaltning, systemadministration och allmän IT-kompetens. Rollen är en omväxlande tjänst och du kommer att vara ansvarig för ett att våra administrativa system.

Ort: 
Åkersberga

Du kanske är nyutexaminerad och skulle vilja komma in på ett samhällsbyggande företag, men inte riktigt vet vilken roll du skulle passa i? Du kanske är nyfiken på ledarrollen, fast du saknar erfarenheten att bottna den i? Du kanske anar att det är skillnad på att leda projekt och att följa dem? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete samtidigt som du blir drillad i projektledning?

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?