Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-10-24

Bild på barn vid strandRoslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling, våra ägarkommuner är de mest expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta hos Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2018-10-21

Bild på pojke som dricker vattenRoslagsvatten har alltid stått för förändring och utveckling och verksamheten har vuxit kraftigt de senaste tio åren. Våra ägarkommuner tillhör de mest expansiva i landet vilket kräver stora investeringar i vatten, avloppsanläggningar och infrastruktur. Att arbeta på Roslagsvatten innebär att arbeta med många olika typer av projekt, både i storlek och karaktär. Dessutom får du trevliga kollegor som är stolta över att arbeta med det samhällsuppbyggande uppdrag vi har.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker en underhållschef till den nybildade underhållsavdelningen. Avdelningens ansvarsområde sträcker sig över alla våra fem kommuner men personalen sitter idag enbart i Österåker. Som chef ansvarar du för en grupp om tre elinstallatörer, en styr- och reglertekniker och två underhållstekniker.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker en driftchef till avdelningen för drift och tillsyn. Avdelningen sträcker sig över alla våra fem kommuner och personal finns i dagsläget på fyra orter. Som chef ansvarar du för en grupp om 15 drifttekniker och har din bas på reningsverket Margretelund i Österåkers kommun eller Ekebyhovs reningsverk på Ekerö.

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?