Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga

Har du insikt i vad fallgroparna i en outsourcad IT-miljö är och vad man behöver säkerställa för att hänga med framåt i den Digitala Transformationen? Är du en erfaren chef eller intresserad av att leda och utveckla människor och redo att prova din ledarskapsförmåga? Skulle det dessutom kännas bra att samtidigt vara med och bidra till den gemensamma välfärden och arbeta för ett hållbart samhälle? Då är denna möjlighet något för dig!

Vi söker dig som har ett starkt intresse för avfallshantering, återvinning och miljöfrågor, gärna med tonvikt på logistik och insamlingsfrågor.

Som driftansvarig avfallshandläggare ansvarar du för att den löpande insamlingen av avfall och slam från enskilda avlopp i våra ansvarskommuner fungerar. Du följer upp och är vår kontaktperson gentemot våra entreprenörer.

Vi söker nu dig som har ett starkt intresse för avfallshantering, återvinning och miljöfrågor, gärna med tonvikt på logistik och insamlingsfrågor.

Som affärsområdeschef driver du grundverksamheten, dvs hämta avfall och transportera till behandling. Du har budget- och personalansvar. Du ansvarar för logistikupphandling, dvs upphandling av transporter och behandling av avfall samt för avfallstaxa och avfallsföreskrifter.

Sista ansökningsdatum: 
2018-06-01

Vi söker en driftchef till avdelningen för drift och tillsyn. Avdelningen sträcker sig över alla våra fem kommuner och personal finns i dagsläget på fyra orter. Som chef ansvarar du för en grupp om 15 drifttekniker och har din bas på reningsverket Margretelund Österåkers kommun eller Ekebyhovs reningsverk på Ekerö.

Ort: 
Vallentuna, Ekerö och Knivsta

Har du erfarenhet av arbetsledning och har arbetat inom VA-området? Är du flexibel, lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga? Då är tjänsten som arbetsledare ledningsnät på Roslagsvatten något för dig!

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en erfaren VA-/planerare/projektör som kommer att arbeta med utredning, planering och dimensionering av såväl nya som befintliga utbyggnadsområden, till exempel exploateringar, omvandlingsområden, förnyelseplaner mm. Du blir en del av ett team på 17 personer samtidigt som du arbetar självständigt med dina uppdrag och ansvarsområden och kommer i vissa fall även samarbeta med externa konsulter. På företaget och i teamet finns otroligt mycket kunskap och alltid någon att bolla dina utmaningar med.

Ort: 
Åkersberga

Du kanske är nyutexaminerad och skulle vilja komma in på ett samhällsbyggande företag, men inte riktigt vet vilken roll du skulle passa i? Du kanske är nyfiken på ledarrollen, fast du saknar erfarenheten att bottna den i? Du kanske anar att det är skillnad på att leda projekt och att följa dem? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete samtidigt som du blir drillad i projektledning?

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?