Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vi stärker upp inför morgondagens behov

Vi befinner oss i början av en spännande resa, våra kommuner växer och utvecklas. Och vi vill utvecklas med dem. Vi kallar vår resa för Roslagsvatten 2.0 vilket innebär att vi ställer om, justerar och utvecklar vår verksamhet med lösningar som är hållbara över tid – allt för att möta morgondagens behov. Därför vill vi nu stärka upp vår organisation med nya och nyfikna kollegor som precis som vi, vill möjliggöra hållbara samhällen.

För som vi ser det, har vi på Roslagsvatten ett stort och viktigt uppdrag. Det handlar om att se till att det kretslopp som tjänat oss i miljoner år kan fortsätta göra sitt jobb, så att våra barn och barnbarn kan ta del av en av världens vackraste miljöer. 

Fler tjänster kommer att läggas ut nedan, allteftersom vi söker dem. Håll gärna utkik! 

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2020-03-10

Roslagsvatten växer och utvecklas och det har blivit dags för HR att utöka teamet med ytterligare en engagerad och utvecklingsorienterad kollega som tillsammans vill arbeta mot vårt mål att bli en av de bästa arbetsgivarna inom vår bransch.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2020-02-28

Roslagsvatten upphandlar varor, tjänster och entreprenader för över 400 miljoner kronor varje år. Inköpsavdelningen består idag av inköpschef och två upphandlare, nu söker vi dig med spetskompetens inom entreprenadupphandling.  

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2020-02-23

Vill du leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell? Vill du arbeta med nya och spännande projekt de kommande åren? Vill du dessutom göra en viktig insats för miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2020-02-28

I hjärtat av Roslagsvattens verksamheten, kommer det ske spännande förändringar med stora möjligheter för den som vill ta sig an rollen som kommunansvarig samhällsplanerare.

Ort: 
Åkersberga, Vallentuna

Vill du jobba med kartor och mätningar tillsammans med kunniga kollegor och önskar du ett omväxlande arbete där du får tillbringa din arbetsdag både ute och inne? Vill du samtidigt göra en viktig insats för miljö- och samhällsutveckling så kan detta vara jobbet för dig!

Vill du utreda och projektera VA och dagvatten tillsammans med kunniga kollegor? Vill du arbeta med nya och spännande projekt de kommande åren? Vill du dessutom göra en viktig insats för miljö och samhällsutveckling med ditt arbete? Då kan detta vara jobbet för dig!