Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberg
Sista ansökningsdatum: 
2018-05-04
Sista ansökningsdatum: 
2018-04-25

Vi söker en driftchef till avdelningen för drift och tillsyn. Avdelningen sträcker sig över alla våra fem kommuner och personal finns i dagsläget på fyra orter. Som chef ansvarar du för en grupp om 15 drifttekniker och har din bas på reningsverket Margretelund Österåkers kommun eller Ekebyhovs reningsverk på Ekerö.

Ort: 
Åkersberg/Knivsta

På Roslagsvatten arbetar fem kommunansvariga som är huvudsakliga kontaktpersoner mot respektive kommun och aktivt bistår kommunerna i framtagande av långsiktiga planer. Kommunansvarig fungerar som en Key Account Manager med ägarskap av budget och anläggningsavgifter och med ansvar för att förtydliga portföljhanteringen av kommunens projekt. Den kommunansvarige beställer arbete som planerar, upphandlar, bygger, förvaltar och underhåller VA-infrastruktur till Roslagsvattens och kommunens gemensamma dotterbolag. Det är också kommunansvarigs ansvar att identifiera nya kundbehov och affärsmöjligheter.

Ort: 
Vallentuna, Ekerö och Knivsta

Har du erfarenhet av arbetsledning och har arbetat inom VA-området? Är du flexibel, lösningsfokuserad med en god samarbetsförmåga? Då är tjänsten som arbetsledare ledningsnät på Roslagsvatten något för dig!

Ort: 
Ekerö

Som elektriker/automationstekniker inom elavdelningen är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkerställa att våra elanläggningar på Ekerö sköts enligt gällande elsäkerhetsföreskrifter. Det innebär löpande tillsyn av elanläggningar, felsökningar, akuta ärenden samt nyinstallationer.

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en erfaren VA-/planerare/projektör som kommer att arbeta med utredning, planering och dimensionering av såväl nya som befintliga utbyggnadsområden, till exempel exploateringar, omvandlingsområden, förnyelseplaner mm. Du blir en del av ett team på 17 personer samtidigt som du arbetar självständigt med dina uppdrag och ansvarsområden och kommer i vissa fall även samarbeta med externa konsulter. På företaget och i teamet finns otroligt mycket kunskap och alltid någon att bolla dina utmaningar med.

Ort: 
Åkersberga

Du kanske är nyutexaminerad och skulle vilja komma in på ett samhällsbyggande företag, men inte riktigt vet vilken roll du skulle passa i? Du kanske är nyfiken på ledarrollen, fast du saknar erfarenheten att bottna den i? Du kanske anar att det är skillnad på att leda projekt och att följa dem? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete samtidigt som du blir drillad i projektledning?

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?