Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Ett av världens viktigaste jobb!

Att jobba hos oss är en möjlighet att utveckla och vårda livets viktigaste byggstenar - vårt vatten och vårt kretslopp. 

Ort: 
Åkersberga

Vi söker nu en chef till vår produktionsavdelning som ska leda och planera produktionsavdelningens arbete och ansvara för leveransen från huvudprocessen ”VA-försörjning” och förvaltning av Roslagsvattens produktionsanläggningar.

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2017-08-31

Du kanske är nyutexaminerad och skulle vilja komma in på ett samhällsbyggande företag, men inte riktigt vet vilken roll du skulle passa i? Du kanske är nyfiken på ledarrollen, fast du saknar erfarenheten att bottna den i? Du kanske anar att det är skillnad på att leda projekt och att följa dem? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete samtidigt som du blir drillad i projektledning?

Sista ansökningsdatum: 
2017-08-31

Om du gillar snabba fixar, kortsiktiga genvägar och otydligt och undflyende ansvar kan du sluta läsa nu. Om du däremot känner att kvalitet och ärlighet vinner i längden och att samhällsnytta är något positivt som känns bra kanske du är något på spåret. Är du nyfiken på hur det skulle vara att jobba för hållbarhet? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?

Ort: 
Åkersberga
Sista ansökningsdatum: 
2017-08-31

Har du fått nog av ostrukturerad miljö och att springa och jaga bekväma uppdragsgivare som aldrig har tid? Är du nyfiken på hur det skulle vara att leda projekt enligt en genomtänkt och anpassad projektmodell i samordnade projektportföljer med skickliga och dedikerade beställare? Skulle det dessutom kännas bra att göra en viktig miljöinsats med sitt arbete?