Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brännbackens ÅVC

Öppettider: Idag Stängt

Ändring av tjänst

Ibland händer det något som gör att behoven när det gäller avfallshanteringen förändras. Här kan du läsa om hur du kan gå tillväga i sådana fall. De blanketter du behöver hittar du under "Kundservice" i menyn till vänster.

Anmäl ägarbyte

Om du säljer ditt hus, så kan du överlåta det obligatoriska sophämtningsabonnemanget på den nya ägaren genom att anmäla ägarbytet till vår kundservice.

Ny fastighet

Har du byggt nytt? Tänk på att du måste beställa sophämtning också. Det gör du genom att fylla i vår blankett för nya kunder.

Ändra storlek på soptunnan

Känns soptunnan alldeles för liten eller kanske för rymlig? På Mina sidor kan du beställa en storlek som passar dig bättre.

Matavfallssortering

Vill du börja sortera ut ditt matavfall? På Mina sidor kan du beställa en matavfallstunna. Du kommer få en tunna, informationsmaterial, påsar och en korg som matavfallspåsen ska stå i. Du hittar Mina sidor i vänsterspalten här på hemsidan.

Uppehåll i hämtning

Om du inte kommer vistas i din fastighet under en period längre än ett år kan du ansöka om dispens från hämtning av avfall och i förekommande fall tömning av enskilt avlopp.  Ansökningsblankett hittar du under blanketter under Avfall.