Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brännbackens ÅVC

Öppettider: Idag 10.00 - 19.00

Fritidshus

För dig med fritidshus på fastlandet.

Det här ingår i taxan

  • Behovsanpassad hämtning av restavfall och matavfall (max 31 hämtningar/år)
  • Tillgång till Brännbackens Återvinningscentral för grovavfall, farligt avfall m.m.
  • Tillgång till Samlare för småelektronik


Placering av tunnan

På fastlandet betalar du bara för de gånger du ställer fram ditt kärl för tömning. Det är viktigt att du placerar din soptunna rätt så att vi vet om du vill att det ska tömmas eller inte. Tunnan ska ställas så att luckan öppnas från vägen för att sopbilen ska tömma det. Om du inte vill ha tömning, placerar du helt enkelt soptunnan så att det stora draghandtaget är vänt mot vägen.

Extra tjänster

Extra tömning

Behöver du en extra tömning av din tunna beställer du det genom att kontakta vår kundservice. Tunnan töms då inom 3 arbetsdagar.

Extra säck

Om du tillfälligt har mycket avfall kan du ställa ut en extra säck bredvid er tunna mot en kostnad. OBS! säcken får väga max 15 kg. Om du återkommande måste ställa ut en extra säck, kanske det kan vara en god idé att ändra ditt abonnemang? Kontakta vår kundservice så får du hjälp.

Tvätta tunnan

Vi rekommenderar att du tvättar din soptunna minst 1 gång per år, för att den inte ska lukta illa och dra till sig ohyra. Vill du inte göra det själv kan du via kundservice beställa en kärltvätt av oss.

Beställa hämtning av elavfall, farligt avfall och grovavfall

Har du elavfall, farligt avfall eller grovavfall som du vill få hämtat vid din fastighet kan du mot en kostnad beställa hämtning av det via vår kundservice. 

Klicka här för att se samtliga tjänster och prisuppgifter