Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattnet åter på Bandyvägen m. fl.

  • Rapporterat: mån, 2018-03-05 15:45
  • Plats: Bandyvägen, Fotbollsvägen och Ängby Bygata, Knivsta
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering 2018-03-05 kl. 15.45

Ledningsarbeten är nu avslutade och vattnet är tillbaka. Vi påminner om att det efter ett arbete kan uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

----------------------------------------

På grund av ett ledningsarbete behöver vi stänga av vattnet till hushåll på Bandyvägen och Ängby Bygata, måndag 5/3-2018 kl. 10.00 - 15.00. Vi arbetar för att vattnet ska komma tillbaka så fort som möjligt.

Vi ber dig tappa upp vatten i förväg för eget bruk och därefter se till att alla kranar i fastigheten är stängda.

Vi beklagar eventuellt besvär som avbrottet kan medföra och tackar för visad förståelse!

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till berörda hushåll. Om du inte får sms från oss kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2018-07-17 13:10
Arbete avslutat