Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenläcka, Mörbyvägen

  • Rapporterat: sön, 2018-04-01 01:19
  • Plats: Mörbyvägen 25-44
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering kl 23:00

Den läckande ledningen är nu reparerad, och samtliga abonnenter ska nu ha vattnet tillbaka.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner, vilket kan ta upp till ca 30 minuter. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.


 

Uppdatering kl 19:45

Arbetet med att försöka hitta läckan och reparera ledningen fortsätter!

Vi har förnärvarande ingen prognos för när vattnet kommer vara tillbaka för de som är drabbade, men arbetet kommer fortgå tills dess att ledningen är lagad.  

Tack för visad förståelse!


 

Uppdatering 2018-04-01

Läcksökning samt arbete med att schakta fram och åtgärda vattenläckan planeras börja ca 10:00

Vi kommer arbeta för att få vattnet tillbaka så fort som möjligt.

Tack för visad förståelse!


Vi har en vattenläcka som påverkar hushåll på Mörbyvägen 25-44. Vi har p.g.a. detta tvingats stänga av vattnet och reparationsarbete planeras påbörjas under söndagsförmiddagen. Berörda hushåll kommer helt eller delvis att vara utan vatten.

Vi kommer arbeta för att få vattnet tillbaka så fort som möjligt. Se till att alla kranar är stängda. Ett tappställe där du kan hämta dricksvatten finns uppställd på Fornminnesvägen 12-18.

Störningsinformationen kommer uppdateras löpande när arbetet påbörjats, men just nu har vi ingen prognos för när detta kommer vara klart.

Tack för visad förståelse!

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

Följ arbetet

2018-08-02 10:07
Arbete avslutat