Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brännbackens ÅVC

Öppettider: Idag 10.00 - 19.00

Reparationsarbetet av ledningar som angräsar till fastigheter på Fredenvägen, Bränslevägen och Båtstorpsvägen fortsätter nästa vecka

  • Rapporterat: ons, 2018-08-15 13:09
  • Plats: Österåker
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering 2018 08 15

Reparationsarbetet fortsätter under nästa vecka och vattnet är nu påkopplat igen till samtliga fastigheter. Vi återkommer när detta sker via uppdatering på hemsidan och via sms. Har du inte fått sms, kan du läsa hur du ansluter till tjänsten längst ner i den här texten.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

Vi behöver akut reparera en ledning som angränsar till Fredenvägen (nummer 1, 47, 2 och 24), Bränslevägen (nummer 1-21 och 2-30) och Båtstorpsvägen (nummer 25, 27, 29, 31 och 24). I samband med reparationsarbetet behöver vi stänga av vattnet och berörda hushåll kommer helt eller delvis att vara utan vatten. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar för att sätta på vattnet igen så fort som möjligt. 

Se till att alla kranar är stängda. Ett tappställe där du kan hämta dricksvatten finns uppställd på Klockarvägen 1, medtag eget kärl. Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till berörda hushåll. Om du inte får sms från oss kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2018-08-15 15:38
Arbete avslutat