Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenläcka i Kårsta

  • Rapporterat: mån, 2018-10-08 08:29
  • Plats: Kårsta
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: tis, 2018-10-09 06:00
  • Kontakt:

Uppdatering 15.25

Reparationsarbeten av vattenläckan är nu avslutade och vi beklagar eventuella besvär som avstängningen kan ha orsakat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt.

Uppdatering 12.25

Läckan är lokaliserad och reparationsarbetet är påbörjat.

Tyvärr är vi tvungna att stänga av vattnet till delar av Kårsta.


Våra tekniker är på väg till Kårsta för att undersöka läckan som uppstått på Kårstavägen 317. Vi kan komma att behöva stänga av vattnet inom kort. Tappa gärna upp vatten för eget bruk i förväg.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2018-10-09 06:23
Arbete avslutat