Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenavstängning Snapptuna 29 april

  • Rapporterat: fre, 2019-04-26 10:23
  • Plats: Vallmovägen 5-59 och 6-28, Snapptunavägen 6-12 och 13-15
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering 29/4 kl. 16.00 

Vi beklagar att arbetet dragit ut på tiden och vill försäkra er boende i området att vi arbetar så fort vi kan för att färdigställa och släppa på vattnet igen. Vi ber om ursäkt för förseningen och de besvär som kan ha uppstått i samband med det.

-------------------------------------------------------

Vi planerar ett reparationsarbete i korsningen Snapptunavägen/Vallmovägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet till din fastighet måndag 29 april kl. 09.00 - 15.00. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Tappställe

Tappställe finns upprättat utanför Gullvivsvägen 9 samt i korsningen Blåklintsvägen/Vallmovägen.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2019-04-30 08:58
Arbete avslutat