Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Akut vattenavstängning på Häradsvägen - vattenläckan åtgärdad

  • Rapporterat: tis, 2020-03-10 09:09
  • Plats: Knivsta
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering kl. 11.06

Reparatsionsarbetet är nu avslutat och vattnet är påkopplat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

Tack för ditt tålamod!

---------------------------------------------------------------------------------------------

Uppdatering kl. 09.26

Dricksvatten finns att hämta i korsningen Valloxvägen/Södervägen.

-------------------------------------------------------------------------

På grund av en vattenläcka, måste vi genomföra ett akut reparationsarbete. Vi beklagar att samtliga fastigheter på Häradsvägen därför är utan vatten. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Dricksvatten kommer att finnas att hämta på alternativ plats. Vi återkommer med information när tappställe är upprättat. Medtag eget kärl.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2020-03-10 12:02
Arbete avslutat