Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Reparationsarbete på Björkhagsvägen

  • Rapporterat: tis, 2020-07-28 11:06
  • Plats: Vallentuna
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering 28 juli kl.11.05

På grund av gårdagens vattenläcka, behöver vi genomföra ett reparationsarbete. detta innebär att vattnet kommer att stängas av mellan cirka kl. 12.00 -13.00 för följande fastigheter:

Björkhagsvägen 34-42 samt 57-79
Ormstavägen 17, 19, 38 samt 40
Norrängsvägen 1

Ett sms är skickat till berörda fastigheter (som är anslutna till sms-tjänsten).

Vi beklagar eventuella besvär som detta kan komma att medföra.

--------------------------------------------------

Vi måste genomföra ett akut reparationsarbete på grund av en vattenläcka. Vi beklagar att vattnet därför är avstängt för flertalet fastigheter i närheten av Björkhagsvägen. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt, men beräknar att ha rinnande vatten i kranarna ca 16.00. 

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

 SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2020-08-20 11:18
Arbete avslutat