Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brännbackens ÅVC

Öppettider: Idag 10.00 - 19.00

Vattenavstängning på Sorterarvägen och Ortdrivarvägen 12/1

  • Rapporterat: mån, 2021-01-11 15:32
  • Plats: Österåker
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: tis, 2021-01-12 11:00
  • Kontakt:

Vi planerar ett reparationsarbete på Sorterarvägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet till fastigheter på Sorterarvägen och Ortdrivarvägen den 12 januari kl. 08.00 till ca. kl. 11.00. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår. Dricksvatten kommer finnas att hämta utanför Strossarvägen 14 vid vändplan. Medtag eget kärl.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2021-01-12 11:00
Arbete avslutat