Vallentuna

Vattenläcka på Banvägen, fortsatt arbete 16/2

Rapporterat: Mon, 2021-04-12 16:04
Plats: Vallentuna
Status: Arbete avslutat

Uppdatering 16/2 07.30

Vattenläckan på Banvägen kunde inte lagas under måndagskvällen. Arbetet fortsätter idga.

Tack för ditt tålamod.


Vi måste genomföra ett akut reparationsarbete på Banvägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet till fastigheter på Banvägen, Hövdingavägen och Svedjevägen. Vi har just nu ingen prognos på när arbetet kan vara klart men vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Se till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Skicka ett epostmeddelande till kommunikation@roslagsvatten.se med ditt mobilnummer, adress och namn så ser vi till att registrera dig för sms-varsling framöver.