Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Eriksö ÅVC

Öppettider: Idag Stängt. Temporär ÅVC på Eriksövägen 31. Öppettid: 09.00-15.00

Återvinningscentralen på Eriksö stängd. Läs mer här.

  • Rapporterat: ons, 2021-03-03 15:21
  • Plats: Vaxholm
  • Status: Arbete pågår
  • Beräknat slutdatum: sön, 2021-04-25 15:00
  • Kontakt:

Under stängningstiden flyttar återvinningscentralen temporärt till Eriksövägen 31 (parkeringen vid Vaxholms roddförening och kanotsällskap) och kommer att ha följande öppettider till och med 25 april:

Lördagar kl. 09.00-15.00
Söndagar kl. 09.00-15.00

 

Projektet, som är uppdelat i två etapper, börjar med rivningen av delar av en byggnad i dagens återvinningscentral på Eriksö för att frigöra mer plats. Rivningen förväntas pågå under fem veckor mellan den 22 mars till och med den 25 april.

Sorteringen här blir annorlunda än du är van vid, därför har vi personal på plats för att ge dig instruktioner. Däremot kan vi inte ta emot skrymmande saker som kylskåp och möbler. I dessa fall hänvisar vi dig till Brännbackens återvinningscentral i Åkersberga.

OBS! Vi kan dessvärre inte ta emot trädgårdsavfall och hänvisar dig som har trädgårdsavfall till Brännbackens återvinningscentral i Åkersberga.

Etapp två av projektet är inte tidsatt än, men kommer att innebära att återvinningscentralen stänger under en längre period för total ombyggnation och renovering. Allt för att ge Vaxholmsborna fortsatt god service och återvinning.
Vi kommer då att ha ett alternativ till dig för att säkerställa att du fortsatt kan återvinna material under den här tiden.
Tack för att du ger gammalt material chansen till ett nytt liv!

Följ arbetet

2021-03-29 09:45
Arbete pågår