Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenavstängning i Brottby. Uppdaterad kl 13:05 - vattnet tillbaka

  • Rapporterat: ons, 2021-04-28 08:30
  • Plats: Brottby, Vallentuna
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: ons, 2021-04-28 16:00
  • Kontakt:

Reparationsarbeten av vattenläckan på Rönningevägen är nu avslutade och vi beklagar eventuella besvär som avstängningen kan ha orsakat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.


Vi måste genomföra ett akut reparationsarbete på Rönningevägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet till fastigheter på Aspvägen, Rönningevägen och Lindgårdsvägen den 28 april 11.30 till ca. kl. 16.00. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2021-04-28 16:00
Arbete avslutat