Österåker

Vattenavstängning i Österåker

Rapporterat: 04-06-2024 kl. 14:59
Plats: Knipvägen
Status: Arbete avslutat

Vi måste utföra ett reparationsarbete på Knipvägen. Vi måste stänga av vattnet till fastigheter på Knipvägen 1-131 den 5/6 kl. 09.00 till ca. kl.13.00. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår. Dricksvatten finns att hämta utanför Knipvägen 47. Medtag eget kärl.

Vi beklagar eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten