Ekerö

Vattnet åter på Växthusvägen och Närlunda Gårds väg

Rapporterat: 08-03-2017 kl. 14:53
Plats: Växthusvägen och Närlunda Gårds väg
Status: Arbete avslutat

Nu skall alla ha återfått vattnet på Växthusvägen och Närlunda Gårds väg. Efter arbetet kan missfärgat vatten uppstå, spola i flera kranar i fastigheten i ca 15 min eller till dess att vattnet blir klart igen. Om problemet kvarstår, kontakta Roslagsvatten.

Tack för visad förståelse


På grund av reparationsarbete måste vi att stänga av vattnet till din fastighet på Växthusvägen 1-25 och Närlunda Gårds väg 15-21, i morgon torsdag 9/3 mellan 09.30 och ca 14.00.

Se till att alla kranar är stängda! Eftersom vattnet är avstängt kan du gärna tappa upp vatten för eget bruk innan arbetets början.

Tack för visad förståelse

Efter arbetet 

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i kranen i ca 15 minuter eller tills missfärgningen försvinner. 

Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till berörda hushåll. Om du inte får sms från oss kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera /ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten