Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattnet tillbaka på Lindönäsvägen

  • Rapporterat: mån, 2018-01-08 14:28
  • Plats: Lindönäsvägen, Vallentuna
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: tis, 2018-01-09 16:00
  • Kontakt:

Uppdatering 2018-01-09 kl 15:35

Nu skall alla på Lindönäsvägen återfått vattnet.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det förekomma luft i ledningarna, det kan smälla och vibrera i ledningarna, detta försvinner efter ett tag.

Det kan även uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. 
Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

Tack för visad förståelse


På grund av ett reparationsarbete behöver vi stänga av vattnet till hushåll, med kommunalt vatten, på Lindönäsvägen, tisdag 9/1, mellan klockan 09.30 och ca kl 15.00.

Se till att alla kranar i fastigheten är stängda.

Vi rekommenderar dig att tappa upp vatten i förväg för eget bruk.

Tack för visad förståelse!

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till berörda hushåll. Om du inte får sms från oss kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2018-01-09 16:23
Arbete avslutat