Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattnet påkopplat för Wirsèns väg och Strandängsvägen.

  • Rapporterat: mån, 2019-11-11 22:16
  • Plats: Vallentuna
  • Status: Arbete avslutat
  • Kontakt:

Uppdatering 2019-11-12 kl. 12.30

Arbetet med vattenläckan på Wirséns väg samt Strandängsvägen är nu avslutade och vi beklagar eventuella besvär som avstängningen kan ha orsakat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt.

Tack för ditt tålamod!

Uppdatering 2019-11-12 kl. 12.30

Boende på Härlingeslingan har vatten kranen och behöver inte spola i kranarna. Arbetet fortsätter på Wirséns väg och Strandängsvägen. Tack för ditt tålamod!

--------------------------------------------------------

På grund av ett större arbete i området i och omkring Härlingeslingan, Wirsèns väg och Strandängsvägen behöver vattnet stängas av till närliggande fastigheter under tiden arbetet pågår. Vattnet stängs av den 12 november mellan cirka kl. 09.00 till ca 17.00. Vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår. Dricksvatten kommer finnas att hämta i korsningen Vallbostrand och Bällstavägen. Medtag eget kärl.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför. 

Följ arbetet

2019-11-14 08:33
Arbete avslutat