Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Brännbackens ÅVC

Öppettider: Idag Stängt

Vattenläckan på Simborgarvägen lagad

  • Rapporterat: sön, 2019-12-01 19:12
  • Plats: Vändplan utanför Simborgarvägen 2
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: mån, 2019-12-02 18:00
  • Kontakt:

Uppdatering 2019-12-02

Reparationsarbeten av vattenläckan på Simorgarvägen är nu avslutade och vi beklagar eventuella besvär som avstängningen kan ha orsakat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.


Vi har fått en vattenläcka på ledning som bland annat går förbi Simorgarvägen 2. 

Läckan kommer att åtgärdas under morgondagen. Vattenledningen har nu strypts mellan Simborgarvägen 2 till 46. Det kan här upplevas att trycket är lägre än vanligt.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.Följ arbetet

2019-12-02 18:23
Arbete avslutat