Frågor och svar

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Vattenläcka på Grenvägen

  • Rapporterat: mån, 2020-10-12 15:45
  • Plats: Ekerö
  • Status: Arbete avslutat
  • Beräknat slutdatum: tis, 2020-10-13 12:00
  • Kontakt:

Uppdatering 2020-09-12 kl 21:50

Läckan är lagad och samtliga fastigheter har fått tillbaka vattnet


Vi måste genomföra ett akut reparationsarbete på Grenvägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet till fastigheterpå grenvägen inom kort. Just nu har vi ingen prognos för när arbetet är slutfört, men vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Dricksvatten finns att hämta utanför Grenvägen 27 längst Fantholmsvägen. Medtag eget kärl.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten

Följ arbetet

2020-10-12 21:36
Arbete avslutat