Ekerö

Vattenavstängning i Ekerö

Rapporterat: Tue, 2022-04-05 08:04
Plats: Tappströmsvägen, Ekerö
Status: Arbete avslutat

Uppdatering 2022-04-05 14.45

Reparationsarbeten av vattenläckan på Tappströmsvägen är nu avslutade och vi beklagar eventuella besvär som avstängningen kan ha orsakat. Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt.

Vi beklagar eventuella besvär.


Vi måste utföra ett reparationsarbete på Tappströmsvägen. Vi beklagar att vi därför måste stänga av vattnet, helt eller delvis, till fastigheter på Tappströmsvägen den 5/4. Vi  har just nu ingen prognos på när arbetet kan vara klart men vi arbetar för att få tillbaka vattnet så fort som möjligt. Tappa gärna upp vatten i förväg om du har möjlighet och se sedan till att alla vattenkranar är stängda medan arbetet pågår.

Vi beklagar eventuella besvär.

Efter arbetet

Efter ett arbete kan det uppstå missfärgat vatten i ledningarna. För att få bort det kan du spola kallvatten i flera kranar tills missfärgningen försvinner. Missfärgat vatten beror ofta på att rost lossnar och följer med från ledningsnätet, detta är helt ofarligt. Är vattnet "vitt" beror det på att det har kommit in små mikrobubblor av luft i vattnet.

SMS-utskick

Ett sms har skickats till de fastigheter som berörts av avstängningen. Om du inte får sms från oss, kan det bero på att ditt telefonnummer inte är registrerat på fastigheten. Du kan enkelt kontrollera och redigera dina uppgifter i registret genom att klicka på länken nedanför.

Här kan du kontrollera/ändra dina uppgifter

Här kan du läsa mer om tjänsten