Christian Wiklund ny vd för Roslagsvatten

Styrelsen har utsett Christian Wiklund till ny vd för Roslagsvatten. Christian kommer närmast från posten som vice vd och produktutvecklingsdirektör på Xylem.

 

- Jag är glad och stolt över att presentera Christian som ny vd för Roslagsvatten. Han har gedigen erfarenhet som ledare och jag är övertygad om att han tillsammans med företagets cirka 120 medarbetare kommer att bidra till att utveckla Roslagsvattens tjänster och lösningar i några av Sveriges mest expansiva kommuner, säger styrelseordförande Michaela Fletcher.

Christian har arbetat inom flertalet områden på Xylem, bland annat med processförbättringar och som utvecklingschef. I dagsläget ansvarar han för Xylems kontor i Sundbyberg liksom för team i Indien och i Australien.

- Jag känner mig tacksam för förtroendet från styrelsen. Under hela min karriär har jag och mitt team försökt förstå våra kunders behov och utmaningar och utveckla produkter och tjänster därefter, säger Christian Wiklund. Att jag nu får möjlighet att byta sida från leverantör till kund känns mycket motiverande och jag ser framemot att tillsammans med Roslagsvattens medarbetare, styrelse och kunder, ta nästa steg i företagets utveckling.

Christian tillträder sin roll den 12 augusti och ersätter tf vd Sören Karlsson.

Vid frågor, var god kontakta styrelseordförande Michaela Fletcher michaela.fletcher@osteraker.se eller 08-540 810 69